Čo vznikne spojením výhod sanitky a taxíku? Novodobá sanitka

21.05.2017 Prešov

Je to novinka. Do Prešova ako do prvého mesta na Slovensku zavítal projekt Novodobá sanitka, ktorý funguje už 28 okresoch ČR. Tento jedinečný projekt je zameraný na prepravu nemocných, handicapovaných, seniorov a mamičky s deťmi. Zvlášť pre seniorov je táto služba veľmi prospešná a často nenahraditeľná.
O čo sa jedná, najlepšie vysvetlíme na príklade. Ste starší muž či žena, trpíte chorobou, ktorá si vyžaduje návštevu zdravotníckeho zariadenia. Auto už nemáte alebo nešoférujete, vaše deti síce auto majú, ale v dnešnej hektickej dobe čas bohužiaľ nie. Čo teraz ? Toto je riešenie. Zavolajte na t.č.0911 978 896 a objednajte si Novodobú sanitku. Tá príde v dohodnutý termín k vám domov. Jej vodič Vám pomôže s nastúpením aj v prípade vašej imobility a bezpečne vás odvezie na vyšetrenie. Potrebujete si ešte vybrať lieky v lekárni, prípadne urobiť drobný nákup ? Cestou domov to všetko zvládneme. Klientovi je pritom účtovaná iba preprava.
„Jedná sa o prepravu pohodlným klimatizovaným osobným vozidlom, ktoré je vybavené invalidným vozíkom pre prepravu zle chodiacich klientov. Samozrejmosťou výbavy vozidla je aj detská autosedačka 9-36kg. Vozidlo je vybavené taktiež schodolezom pre pohodlnú prepravu imobilných zákazníkov po schodoch. Vyšší podvozok auta, zabezpečuje pohodlné nastupovanie a vystupovanie, čo ocenia hlavne seniori a ľudia s pohybovými problémami. Veľký kufor zabezpečuje pohodlný prevoz aj neposkladaného invalidného vozíka a pre mamičky, kočiarika. Môžete sa s nami odviesť napríklad do Košíc, Bardejova či Bratislavy. Niektorí naši klienti nás využívajú aj na krátke cesty po meste, napríklad keď potrebujú zariadiť niečo na úrade, prevziať doporučenú poštu, alebo k dlhším cestám na odborné vyšetrenia či do kúpeľov, na návštevu za rodinou, do divadla či kina. Vždy sme vám k dispozícií a spoločnými silami všetko zvládneme. Pocit istoty vám zabezpečíme už len tým, že k vám príde stále ten istý vodič a to je v dnešnej dobe tiež na „nezaplatenie“ hovorí majiteľ pobočky v Prešove Vlastimil Artim.
Všetky tieto služby samozrejme vedia využiť aj maminky s deťmi, ktoré sú často krát odkázané na iné formy prepravy so svojimi detičkami či už pri návšteve lekára, pošty, priateľky, odvoz do škôlky alebo školy.
Cestovanie si hradí každý sám, ale nesiahnete do vrecka príliš hlboko. Ceny sú porovnateľné a mnohokrát aj nižšie v porovnaní s cenami taxi služieb a pre doprovod je cesta vždy zadarmo. Cena za jednu cestu v rámci celého Prešova je 3€ a mesto nie je rozdelené do zón. Mimo mesta je cena vždy vecou dohody. Asistenčné služby pre seniorov a mamičky s deťmi sú samozrejme zdarma.
V niektorých prípadoch máte možnosť získať aj príspevok zo sociálnej poisťovne na prepravu. Pokiaľ máte schválený kompenzačný príspevok na prepravu, ten vám bude preplácaný ÚPSVaR .
Cieľom Novodobej sanitky nie je rozhodne konkurovať sanitným vozidlám či dokonca nahrádzať ich odborné zdravotné služby. Novodobá sanitka sa naopak usiluje o poskytnutie prepravných služieb spojených so servisom, klientom, ktorých zdravotný stav si nevyžaduje túto odbornú prepravu a ktorí zároveň uvítajú spoľahlivú, kvalitnú a stálu možnosť komfortnej prepravy.
Služby poskytujeme každý pracovný deň v týždni od 6:00 – do 16:00hod. Ale po dohovore s klientom jazdíme kedykoľvek, vrátane víkendov.
Kontakt:
Informácie a objednávky 6-19 hod.
Tel. 0911 978 896 Vlastimil Artim
e-mail : presov@novodobasanitka.sk
web: http://www.novodobasanitka.sk/presov.html
https://www.facebook.com/novodobasanitkapresov/
 

Vyberte región

mark